Hem » Hotell Havsbaden i Grisslehamn

Hotell Havsbaden i Grisslehamn

by Torbjörn Samuelsson

Hotell Havsbaden är skapat för att överträffa förväntningar på alla sätt. När du reser dit så är det inte bara för att hitta ett ställe att bo på när du är i området – det är ett ställe att resa till för att koppla av och bli vitaliserad. 

Här kan du tillbringade den mesta av tiden på spa, i hydroterapi och bastu – det är som en förgård till himlen. Faciliteterna är förstklassiga och personalen är vänlig och välkomnande. Här anstränger man sig för att få dig att känna dig speciell. 

En weekend på Hotell Havsbaden i Grisslehamn är nog för att fylla upp tiden. Men har man lite tid över finns det mycket att se och göra i området runt Grisslehamn. Ta några dagar extra och och utforska närområdet. 

Varför besöka Grisslehamn?

Den svenska orten Grisslehamn ligger vid kusten vid Ålands hav och är huvudort på ön Väddö. Grisslehamn ligger cirka 11 mil norr om Stockholm och har en lång historia av att vara utgångspunkten till Ålands hav. 

Besökare som vill utforska Grisslehamn och dess omgivningar kan enkelt hyra cyklar från småbåtshamnen. Ett trevligt sätt att koppla av är att ta en promenad runt den gamla fiskehamnen där du hittar ett antal fiskbutiker och kaféer. 

Det finns också ett museum i hamnen tillägnat målaren, illustratören och författaren Albert Engström som bodde i staden i början av 1900-talet. Många av hans verk finns utställda i museet. I utkanten av staden kan du hitta hans konststudio på klipporna med utsikt över havet.

Hotell Havsbaden spa i Grisslehamn

Hotell Havsbaden i Grisslehamn är en anläggning med totalt 13 pooler – både inomhus och utomhus, en hel bastuanläggning – med olika sorters bastur och givetvis en mängd olika spa- och massagebehandlingar.  

Här kan även ditt företag hålla en konferens i en garanterat avkopplad och inspirerande miljö. Konferensanläggningen kan ta så många som 350 deltagare och erbjuder en rad andra aktiviteter för deltagare, som bad, skärgårdsliv och golf.

Givetvis har hotellet allt man behöver för att hålla en konferens, som konferenslokaler, block med pennor, utrymmen för grupparbeten och enskilt arbete samt Wi-Fi.

Hotell Havsbaden Grisslehamn: erbjudande

En anläggning som hotell Havsbaden i Grisslehamn har givetvis flera erbjudanden som besökare kan ta del av. Några av dessa är:

 • Bara Vara
  I detta paket får du en övernattning, middag på kvällen med tre rätter, spa-entré samt en ordentlig frukost morgonen efter. 
 • Söndagsmys
  Detta erbjudande påminner om Bara Vara, men är billigare för att det ligger på en söndag. I paketet ingår övernattning, middag med tre rätter, spa samt frukost på måndag morgon. 
 • Skönare liv.
  Detta är ett paket som erbjuder lite mer flärd. Här får du övernattning, middag med tre rätter på kvällen, spa-entré, frukost morgonen efter samt en behandling på 25 minuter.
 • Total avkoppling
  Ett paket som erbjuder mer av allt.
  Tre rätters middag, entre till spa, frukost samt en behandling på 50 minuter. 
 • Romantiska
  Detta paket har en romantisk twist där man utöver vad man får i grundpaketet även får mousserande vin och choklad på rummet.
 • Seniorpaket
  Ett särskilt paket för seniorer som sträcker sig över två dagar. 
 • Affärslogi
  Sträcker sig över två dagar, entré till spa, frukost samt kvällens husman till middag. 
 • Logi
  Detta är en vanlig övernattning. Fast det är aldrig helt vanligt på Hotell Havsbaden i Grisslehamn. Även vid vanlig logi har du tillgång till spa-anläggningen och relax. 

FAQ

Var ligger Hotell Havsbaden i Grisslehamn?


Hotell Havsbaden i Grisslehamn ligger norr om Stockholm och Norrtälje, i höjd med Åland. I själva samhället ligger hotellet på Skatuddsvägen 18.

Kan man köpa Hotell Havsbaden presentkort?

Ja, det går bra att köpa presentkort på Hotell Havsbaden. Presentkorten gäller i ett år från att det köps.


Vilka Grisslehamn spabehandlingar finns det?

Massage, Glow Peeling De Luxe, Massage Plus ansikte, Massage Plus fot, Pro Collagen, Grisslehamns egna signaturbehandling: Dynamic ansiktsbehandling, samt flera av behandlingarna som duobehandlingar. 


Hur ser Hotell Havsbadens vinlista ut?


Hotell Havsbaden i Grisslehamn har en gedigen vinkällare med stort utbud. Men främst lyfter de fram viner från vinhuset Château Mont-Redon, som de har ett nära samarbete med och bland annat anordnar vinmakarkvällar och middagar med. Då kommer vinhuset Château Mont-Redons ägare, Pierre Fabre, dit och presenterar sina viner och imponerar med sina kunskaper. 

Related Posts